Achter de schermen

Iedereen voelt de gevolgen van COVID-19. Onze industrie ligt volledig stil. Het is een erg lastige periode voor iedereen, maar we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we er na deze periode van afwezigheid en isolatie weer vol tegenaan kunnen voor jullie, onze klanten. Wij zullen deze tijd gebruiken om ons nog meer te ontwikkelen en misschien wel met nieuwe invalshoeken en services te komen zodat we sterker uit deze spreekwoordelijke strijd komen. Zo zorgen wij dat ook in deze moeilijke periode onze kernwaarden tot uiting komen: ‘Samen’ (samen met jullie), ‘Service+’ (voor jullie) en ‘Speciaal’ (mooie dingen voor jullie).

Achter de schermen

Het afgelopen jaar is een jaar met veel pieken geweest voor Servé, waarin wij weer enorm veel mooie evenementen hebben mogen aankleden met onze producten. 2019 is een jaar geweest van groei, waarin we hebben uitgebreid met drie nieuwe vrachtwagens en een heel aantal nieuwe medewerkers. Ook hebben wij ons DNA in kaart gebracht met ‘Let’s Impress’, waarmee wij jullie verwachtingen willen overtreffen! Daarnaast hebben we een campagne opgezet rondom dit concept, waarbij we veel mooie foto’s en video’s hebben geschoten om met jullie te delen. Al met al een geslaagd jaar! Wij hebben dan ook heel veel zin om samen met jullie het nieuwe jaar in te gaan! Dit kun je van ons verwachten in 2020.

Achter de schermen

Omdat het de drukste periode van het jaar is voor Servé, is het van groot belang dat je op tijd besteld bij ons. Je kunt tot 24 december bestellen bij ons, daarna vieren wij kerst en oud en nieuw en wensen wij jullie fijne feestdagen!

Achter de schermen

Wij overtreffen verwachtingen! Dat gaat niet zomaar, daar hebben we een hecht en sterk team voor bij Servé. Dit team zet elke dag dát extra stapje voor onze partners om van elk event een onvergetelijke beleving te maken. Daar worden niet alleen onze partners, hun klanten en gasten blij van, maar wij ook. Daar doen we het tenslotte voor!

Verwachtingen overtreffen - dat doen wij metLet’s impress.’.

Achter de schermen
Alle carnavalskostuums hangen weer in de kast en dat kan maar een ding betekenen… het voorjaar staat weer voor de deur! Natuurlijk konden we bij Servé dan ook niet anders dan de voorjaarstrends binnen de wereld van evenementen en catering onder de loep leggen. Leest u mee?
Achter de schermen
Met trots mogen wij bij Servé terugkijken op een enorm succesvol jaar. 2018 was voor ons namelijk een jaar van optimalisatie en groei. In deze blog delen we dan ook graag onze overwinningen én werpen we een blik op wat 2019 ons gaat brengen.
Achter de schermen
Het wordt donkerder buiten, kerstbomen worden opgetuigd en lichtjes worden in de takken gehangen. De kersttijd staat voor de deur! Tafels moeten worden gedekt en wij van Servé doen er alles aan om de dagen voor kerst alle bestellingen op tijd op bestemming te laten aankomen. En als wij zeggen alles, dan bedoelen wij ook echt ALLES.
Achter de schermen
Pakjesavond staat voor de deur en ook wij van Servé kunnen de verjaardag van de Goedheiligman natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Wie zoet is krijgt lekkers en daarom lieten wij dit jaar ons traditionele Sinterklaastaartje voor alweer de 26e keer op rij maken.
Achter de schermen

Wist je dat Servé ook regelmatig goede doelen steunt? Als organisatie vinden wij het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen en te helpen waar we kunnen. 
De afgelopen tijd hebben we weer een aantal goede doelen uitgekozen die wij met plezier hebben gesponsord. Lees je mee?