Achter de schermen

De kerstspirit bij Servé!

Het wordt donkerder buiten, kerstbomen worden opgetuigd en lichtjes worden in de takken gehangen. De kersttijd staat voor de deur! Tafels moeten worden gedekt en wij van Servé doen er alles aan om de dagen voor kerst alle bestellingen op tijd op bestemming te laten aankomen. En als wij zeggen alles, dan bedoelen wij ook echt ALLES.

The Christmas spirit... Voor Servé is dát all hands on deck op de werkvloer staan. De drukke tijd staat voor de deur, want de kersttijd is naast juni onze drukste periode van het jaar. Het is nog drukker dan bij de kerstman. Er zijn extra wagens gehuurd en extra mensen ingezet om net dat stukje extra bij de mensen te leveren vóór kerst!

Servé werkt het hele jaar door als team en juist met kerst helpen we elkaar door bij te springen waar nodig. Dit is onderdeel van de cultuur bij Servé.

Vooral tijdens kerst is iedereen van ons in de spirit is om zich optimaal in te zetten voor het bedrijf en elkaars taken over te nemen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat houdt in dat zelfs de directeur de bestellingen met de vrachtwagen rondrijdt, onze chauffeurs tot laat in de avond op pad zijn en dat HR meehelpt in de afwas om stapels servies weer schoon te krijgen. Ja, echt. We hebben bewijs:

Wij doen het graag! Voor alle prachtig gedekte tafels en een echte kerstsfeer steken wij zonder twijfel de handen uit de mouwen met de kerstgedachte in ons achterhoofd.

Onze deuren staan tot en met 24 december open voor bestellingen. Daarna wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019! Wij kijken uit naar alle ontwikkeling die het nieuwe jaar gaat brengen en hopen wij deze weer met u mogen beleven!

 

Openingstijden feestdagen

24 december 08.00-13.00
25 december gesloten
26 december gesloten
31 december 08.00-13.00
01 januari gesloten