Achter de schermen

DE SUCCESSEN VAN 2018 EN DE PLANNEN VOOR 2019

Met trots mogen wij bij Servé terugkijken op een enorm succesvol jaar. 2018 was voor ons namelijk een jaar van optimalisatie en groei. In deze blog delen we dan ook graag onze overwinningen én werpen we een blik op wat 2019 ons gaat brengen.

Succes moet je delen
Timeless  lijn Wat een jaar was 2018… Van het ene hoogtepunt tot het andere hoogtepunt – we hebben veel te vieren gehad. Zo verwerkten we bij Servé afgelopen jaar >10.000 orders (!). Dankzij de introductie van een nieuw systeem en de koppeling met de nieuwe website gaat dat nu extra snel voor onze opdrachtgevers! De website is niet alleen aantrekkelijker, maar ook gebruiksvriendelijker – een factor die zeker heeft bijgedragen aan onze successen. Ons nieuwe platform leende zich er dan ook uitstekend voor om weer een aantal nieuwe productlijnen uit ons assortiment te presenteren, namelijk de ‘Diversity’-, ‘Timeless’- en ‘Comfort’-lijnen. Ook hebben we onze voorraad Self Cooking Centers van Rational flink uitgebreid – onze teller staat ondertussen op 28!  

Comfort lijn Met de uitbreiding van ons assortiment kwam er nog meer groei op onze planning te staan. Zo voegden we kantoren toe aan één van onze bestaande loodsen en kregen we zelfs nog een nieuwe loods erbij! Want ja, al die nieuwe producten moeten natuurlijk ook ergens worden onderhouden en opgeslagen… Met al dat extra werk kwamen extra handjes uiteraard ook goed van pas, en dus werd ook het Servé-team uitgebreid: we kregen er een aantal nieuwe medewerkers bij. Als we dat geen groei kunnen noemen, weten wij het ook niet meer!

In stijgende lijn
We hebben in 2018 hard kunnen groeien en dit willen we voor 2019 natuurlijk graag vasthouden (of moeten we optimaliseren zeggen?)! We hebben namelijk zulke leuke en enthousiaste reacties van opdrachtgevers gekregen, dat wij onszelf nog meer willen uitdagen om ook dit jaar onze klanten weer tevreden te kunnen stellen. We hebben dan ook grootse plannen voor 2019…

Om ons landelijke bereik nog groter (en de leveringstijd nog korter) te kunnen maken, zullen we dit jaar drie nieuwe vrachtwagens inzetten. Zo kunnen we nog meer klanten tevredenstellen en hen voorzien van dé benodigdheden voor een succesvol evenement. Daar draagt de website natuurlijk ook aan bij! We gaan dan ook werken met een digitaal bureau om de offline en online beleving van onze klanten nóg unieker te maken. Uiteraard komen er ook weer nieuwe producten aan, maar welke dat zijn, houden we nog even geheim… We zullen jullie infomeren!

Wij kunnen niet wachten om onze records van 2018 dit jaar te overtreffen. Help jij ons daarbij? Neem hier een kijkje binnen ons productassortiment en selecteer de items die jouw evenement tot een grandioos succes zullen maken. Successen behaal je immers samen!

DE SUCCESSEN VAN 2018 EN DE PLANNEN VOOR 2019 VIDEO

Wil jij meewerken aan het behalen van onze successen? Wij zijn altijd op zoek naar nog meer teamleden om Servé te laten groeien. Kijk op de vacaturepagina om te zien hoe jij ons team zou kunnen versterken.