Achter de schermen

Servé draagt haar steentje bij

Als organisatie vinden wij het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen en te helpen waar we kunnen. De afgelopen tijd hebben we weer een aantal goede doelen uitgekozen die wij met plezier hebben gesponsord. Lees je mee?

Op 23 en 24 juni dit jaar vond HomeRide plaats; een uniek wielerevenement waarbij deelnemers met zelfgekozen teams 500 kilometer in 24 uur aflegden. De wielers betalen een kleine bijdrage om deel te nemen en wierven daarnaast donaties voor de Ronald McDonald huizen en vakantiehuizen. Hiermee zorgen zij ervoor dat zieke kinderen en hun familieleden altijd bij elkaar in de buurt kunnen zijn.

De tocht was behoorlijk afzien voor de fietsers: 500 kilometer is een enorme afstand en er werd 's nachts gewoon doorgereden. De zorg voor een ernstig ziek kind gaat immers ook gewoon door 's nachts. Als je jezelf als fietser zo intensief moet inspannen, is het natuurlijk van belang dat je voldoende energie hebt. Daarom waren er dan ook heel wat gelegenheden langs de route om iets te eten en te drinken. Dat is dan ook waar wij onze bijdrage hebben geleverd. Wij besloten om De Bakkende Brabander te sponsoren met rationals zodat zij de HomeRide-deelnemers konden voorzien van heerlijke, warme worstenbroodjes. En die liepen dan ook als warme broodjes... ;)

Als bedankje kregen wij vervolgens ook een aantal van die heerlijke worstenbroodjes, maar dan natuurlijk geheel in Servé-stijl geserveerd: de worstenbroodjes waren paars!

 

Naast de HomeRide hebben we nog een goed doel gesteund met sportieve noot. HSV Wasmeer zette het Glazen Wasmeer Huis op om zo geld te werven voor de kleedkamers van het nieuwe clubhuis van de vereniging. De 45-jarige Gerwin Bottenheft, een van Servé's meest ervaren verhuuradviseurs, liet zich hiervoor acht dagen opsluiten in het speciaal gebouwde glazen huis in de kantine van de vereniging. Om hem te steunen, besloot Servé om hem een cheque van 500 euro te overhandigen en met een selecte groep nog even te gaan borrelen met Gerwin om hem een hart onder de riem te steken. De uiteindelijke opbrengst van het Glazen Wasmeer Huis? 16.000 euro!