Achter de schermen

Het is stil...

Iedereen voelt de gevolgen van COVID-19. Onze industrie ligt volledig stil. Het is een erg lastige periode voor iedereen, maar we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we er na deze periode van afwezigheid en isolatie weer vol tegenaan kunnen voor jullie, onze klanten. Wij zullen deze tijd gebruiken om ons nog meer te ontwikkelen en misschien wel met nieuwe invalshoeken en services te komen zodat we sterker uit deze spreekwoordelijke strijd komen. Zo zorgen wij dat ook in deze moeilijke periode onze kernwaarden tot uiting komen: ‘Samen’ (samen met jullie), ‘Service+’ (voor jullie) en ‘Speciaal’ (mooie dingen voor jullie).

In deze blog willen wij jullie op de hoogte brengen van de maatregelen die wij hebben genomen en van de ontwikkelingen die de komende tijd zullen plaatsvinden binnen Servé.

Onze binnendienst is bereikbaar

Onze collega’s van de binnendienst zijn dagelijks bereikbaar. De overige afdelingen transport, planning, logistiek werken enkel op oproep. De kantoor medewerkers werken vanuit huis. We zijn wel gewoon telefonisch bereikbaar op 035 582 54 04 op de normale openingstijden.

Wij zitten niet stil

Al maanden zijn wij bezig met nieuw servies, ongeveer vijftig items die erg breed toepasbaar zijn. Inmiddels staan de dozen te wachten om uitgepakt te worden. Het servies staat nog niet op de website, maar we zullen jullie op de hoogte houden. Dit servies zal beschikbaar zijn als sociale samenkomsten weer toegestaan worden.

De service+ mentaliteit gaat gewoon door!

Zodra er weer evenementen georganiseerd kunnen worden, willen wij een nieuw concept lanceren: het uittekenen jullie inrichtingen van evenementen met Servé artikelen. Hiermee kunnen jullie precies zien hoe ons meubilair zal staan op jullie evenement!

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Je kunt altijd contact met ons opnemen via verhuur@serve.nl en 035 582 54 04. Mocht je lang willen komen voor een afspraak, bel ons eerst even!

Wij willen jullie allemaal enorm veel sterkte en (veer)kracht toewensen in deze heftige periode. Als wij iets voor je kunnen betekenen als partner, twijfel niet om het ons te laten weten.

“Kijk vooruit, want die kant ga je op.”