Achter de schermen

Pakjesavond staat voor de deur en ook wij van Servé kunnen de verjaardag van de Goedheiligman natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Wie zoet is krijgt lekkers en daarom lieten wij dit jaar ons traditionele Sinterklaastaartje voor alweer de 26e keer op rij maken.

Traditie

Al sinds 1992 hebben wij een trouwe Sinterklaastraditie: het uitdelen van heerlijke Sinterklaastaartjes. Ieder jaar verblijden wij onze goede relaties, medewerkers en zij die onze Jan hebben geholpen met het opbouwen van Servé met een vrolijk en vooral heel lekker taartje, geheel in Sinterklaasstijl. De taartjes worden namelijk gemaakt in de vorm van een Sinterklaas of Zwarte Piet. Ook dit jaar zijn wij, net als de Sint en zijn Piet, de deuren afgegaan om deze lekkernij te bezorgen.

Komt voor de bakker...

Wanneer je nagenoeg 230 relaties en werknemers wilt verwennen met een exclusieve treat, kun je dat natuurlijk niet zonder hulp. Deze vertrouwde hulp komt ieder jaar weer vanuit de Blaricumse Patisserie Remy - bekend van televisieprogramma's 'Chef in je oor' en 'CupcakeCup' - om onze lekkere trek te stillen. Zij voorzien ons dit jaar van ongeveer 160 Sinterklaas- en 70 Pietentaartjes. De taartjes worden gemaakt van een cakelaag met mousse omhuld door een laag chocolade. Wij kijken nu al uit naar pakjesavond!

Ook benieuwd hoe zo'n heerlijk taartje nu precies wordt gemaakt? In onderstaande foto's laten we je precies zien wat er bij komt kijken bij het maken van deze fijne lekkernij. Enjoy!