• Bereikbaar tijdens event
  • Levering waar u wilt
  • Van A tot Z geregeld
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad

Bezorgen & Ophalen

U kunt uw bestelling zelf komen halen & brengen of laten bezorgen & ophalen. U dient van te voren de bestelling via onze website aan ons door te geven. 


Halen & Brengen

Ons haal- en brengadres is Nieuwe Havenweg 85a in Hilversum.
U kunt uw bestelling in overleg met onze klantenservice ophalen van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Een huurder dient zich te kunnen legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs. 


Bezorgen & Ophalen

Het bezorgen & ophalen van de door u gehuurde goederen wordt door onze eigen transportafdeling gedaan. Dagelijks rijden wij met 16 (vracht)auto’s naar en van onze klanten om te zorgen dat alles netjes en op tijd voor uw feest of evenement klaarstaat en ook weer tijdig wordt opgehaald.

Wij kunnen uw bestelling op ieder gewenst adres bezorgen en ophalen. Bij voorkeur bezorgen wij de materialen één dag voor het gebruik en halen wij het één dag na gebruik weer op.


Transportvoorwaarden

De verhuurartikelen worden op de begane grond bezorgd en opgehaald, direct achter de eerste drempel op een goed bereikbaar bezorg- en ophaaladres. Het bezorg- en ophaaladres alsmede de aanrijroute dienen voorzien te zijn van een verharde ondergrond
(asfalt, bestrating of rijplaten).

Al onze verhuurartikelen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, kisten, rolcontainers, transportkooien en/of pallets. Deze emballage goederen blijven op het bezorgadres staan. Bij het ophalen van de verhuurartikelen dient alles uiterlijk 8 uur 's ochtends (tenzij anders afgesproken) net zo klaar te staan zoals u uw bestelling van ons ontvangen heeft, op dezelfde locatie als waar de goederen zijn bezorgd.

Indien de goederen op de afgesproken tijd niet goed klaar staan voor transport en/of wij op een later moment de goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht.


Bezorg- en Ophaaltijden

De bestellingen worden indien mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur bezorgd en/of opgehaald. Op aanvraag kan er ook in het weekend of de avonduren opgehaald worden.
U kunt één werkdag van tevoren tussen 15.00-17.00 uur contact met ons opnemen voor een tijdsindicatie. Wij proberen een zo nauwkeurig mogelijke tijdsindicatie af te geven binnen een bandbreedte van 2 uur. Deze indicatie is onder voorbehoud. Overschrijding van tijd geeft de wederpartij geen recht op schadevergoeding, opschorting, dan wel ontbinding van de overeenkomst.


Bezorgkosten

Voor het bezorgen & ophalen vragen wij een vergoeding, afhankelijk van de reisafstand van en naar Hilversum, laad- en lostijden.
De bezorgkosten zijn een eenmalig bedrag voor het bezorgen & ophalen van uw bestelling. De bezorgkosten vindt u terug op de definitieve orderbevestiging.

Aangezien wij dagelijks met meerdere auto's in Amsterdam bezorgen en/of ophalen kunnen wij ons transport in deze stad tegen een extra scherp tarief aanbieden.

In onderstaande tabel is de berekening van onze transportkosten uitgewerkt.