• Bereikbaar tijdens event
  • Levering waar u wilt
  • Van A tot Z geregeld
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Servé rental & events B.V. machtigt haar klanten om delen van deze site voor niet commerciële doeleinden te kopiëren. Afgezien van deze beperkte toestemming is ieder ander gebruik, geheel of gedeeltelijke vermenigvuldiging en/of reproductie, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Servé rental & events B.V., niet toegestaan.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q&A’s. Servé rental & events B.V. is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Servé rental & events B.V. weer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van Servé rental & events B.V. Een verzoek om toestemming voor gebruik van delen van deze website kunt u indienen via info@serve.nl.