• Bereikbaar tijdens event
  • Levering waar u wilt
  • Van A tot Z geregeld
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website van www.serve.nl. Door de pagina’s te gebruiken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

De website van Servé rental & events B.V. is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en wij streven naar het geven van correcte en actuele informatie. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de informatie kunnen aan de informatie op de website van Servé rental & events B.V. geen rechten worden ontleend. Servé rental & events B.V. behoudt zich ten allen tijde het recht voor de inhoud van deze site om welke reden dan ook te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te hoeven stellen.

Servé rental & events B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Servé rental & events B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Als u vragen heeft over de inhoud van deze of andere pagina’s van de website, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-582 5404 of stuur een mailbericht naar info@serve.nl