Handleiding Waterkoker 10 & 15 liter

Door middel van onderstaande handleiding, een overzicht van de veelvoorkomende problemen en de veelgestelde vragen helpen we je graag op weg.

Kom je er toch niet uit? Ons supportteam is te bereiken op 0355825404.

Ga direct naar:

> Handleiding

> Veelvoorkomende problemen

Handleiding

Hoe moest dat nu ook alweer?

Stap 1

Draai de deksel linksom om de waterkoker te openen.

Stap 2

Vul het reservoir met water. Het water mag niet boven het maatstreepje “MAX” uitkomen.

Stap 3

Plaats de deksel terug en draai hem rechtsom vast.

Stap 4

Steek de stekker in de contactdoos en schakel de waterkoker in. Het verwarmingslampje begint te branden en het water wordt verwarmd. Het water wordt verwarmd tot het verwarmingslampje uitgaat en het warmhoudlampje gaat branden. Dit geeft aan dat het apparaat het water niet meer hoeft te verwarmen, maar op temperatuur zal houden.

Stap 5

Gebruik het kraantje om het water in te schenken.

Stap 6

Als er nog water voor ongeveer drie koppen in het reservoir zit, vult u het apparaat bij óf schakelt u het apparaat uit en haalt u de stekker uit de contactdoos.

Stap 7

Zorg ervoor dat er altijd water voor nog ten minste drie koppen water in het reservoir zit om ongevallen als gevolg van droogkoken te voorkomen.

 


Veelvoorkomende problemen

Wanneer het apparaat nog is ingeschakeld maar er geen water in zit, bestaat er de kans op droogkoken., Ter voorkoming hiervan is het apparaat voorzien van een thermische overbelasting-beveiliging: als al het water in het reservoir opgebruikt is, wordt het apparaat door deze beveiliging automatisch uitgeschakeld. De resetknop van deze beveiliging bevindt zich aan de onderzijde van de waterkoker. Laat de waterkoker afkoelen, druk het kleine zwarte knopje in en de waterkoker kan weer in gebruik genomen worden.