Klantenservice

  • Bereikbaar tijdens event
  • Levering waar u wilt
  • Van A tot Z geregeld
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad

Servé kerst drive through

Thuis kerst met Servé

We kunnen wel wat vrolijkheid en warmte gebruiken gedurende deze gekke tijd. Daarnaast willen wij altijd meedenken met jullie, onze klanten en relaties. Deze twee gedachten hebben we gecombineerd tot een nieuw Servé concept, namelijk een kerst drive through.

De meesten van jullie vieren kerst waarschijnlijk thuis met een klein gezelschap. Om extra sfeer te geven aan je kerstdiner (of ontbijt, brunch, lunch, borrel…) kun je je huis inrichten en/of aankleden met Servé producten. Deze kun je komen ophalen bij onze drive through, die we hebben ingedeeld in tijdvakken, zodat we jullie kunnen ontzorgen volgens de RIVM-maatregelen.

Wat is het precies?

Bij ons kun je je producten voor een kerstdiner huren. Wij hebben een aantal verschillende thema’s samengesteld om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Onder deze thema’s staan producten zoals servies, glaswerk en bestek, maar ook tafels en stoelen (voor als je ècht wilt uitpakken).

Hoe werkt het?

Heel simpel: je plaatst een bestelling, haalt ‘m voor kerst op bij de Servé kerst drive through en viert thuis kerst! Wij garanderen je een gezellig bezoekje aan onze loods, met een kerstman, muziek en een warme chocomel. Na kerst kun je je bestelling weer terugbrengen. Beiden van deze bezoeken vinden plaats binnen een door jou gepland tijdvak. Zo spreiden we het aantal bezoekers in onze loods en sta je niet onverwachts met 30 anderen te wachten! En het leukste aan deze actie: je betaalt maar voor één huurdag!

Bestel op tijd!

We hebben van sommige producten een beperkte voorraad en daarnaast willen we alle orders goed verwerken en op tijd voor jullie klaarzetten. Voor een goede afhandeling van je order vragen we je te bestellen voor 18 december.


Proces kerst drive through1. Selecteer een optie

Welk thema spreekt je het meeste aan? Selecteer deze optie!

2. Selecteer uw producten

Binnen dit thema staan producten uitgelicht die je kunt kiezen voor je kerstinrichting.

3. Plaats bestelling

Redelijk vanzelfsprekend, maar wanneer je je volledige bestellijst klaar hebt, plaats je je bestelling. Je hoeft maar één dag te selecteren, dit is de dag dat je je bestelling ophaalt. Je betaalt namelijk maar voor één huurdag. Laat ons ook gelijk weten wanneer je de producten weer terug komt brengen. Betalen doe je bij het afhalen!

Let op:  je kunt alleen met een pinpas betalen. 

4. Bevestiging

Je krijgt een bevestiging van je bestelling.

5. Maak een afspraak

Via het linkje in de bevestigingsmail kun je een afspraak maken in welk tijdvak je langskomt bij de Kerst Drive Through. Dit kan op 23 december van 9:00-17:00 en op 24 december van 9:00-15:00. Ook maak je meteen een afspraak voor wanneer je je producten na kerst weer komt terugbrengen. Dit kan op 28 & 29 december van 9:00-17:00. De reden dat we dit doen is om de drukte te spreiden.

6. Haal je producten op

Haal je producten op bij onze gezellige drive through in het afgesproken tijdvak. Het is nu ook tijd om je bestelling te betalen. Wij helpen natuurlijk met inladen!

Drive through locatie:
Nieuwe Havenweg 6,
1216 BR Hilversum 

7. Breng je producten terug

Na kerst is het tijd om je producten weer terug te brengen bij ons. Dit doe je ook in afgesproken tijdvak. Je kunt de afwas door ons laten doen, je mag dus je spullen gewoon vies terugbrengen. Bij het terugbrengen controleren we de bestelling op eventuele manco’s. Deze kunnen direct worden afgerekend.
Kerst thema's

Kerst goud

 

Optie 1


Kerst goud

Goud past perfect bij het inrichten van je huis met kerst. Een chique, maar toch moderne uitstraling creëren? Kies er dan voor om de gouden items te combineren met wit.


Knus

 

Optie 2


Knus

Wil je een knus gevoel overbrengen op je diner? Met de items van ons romantische thema creëer je gemakkelijk een knus (zelfs romantisch) diner.


Simpel chique

 

Optie 3


Simpel chique

Hou je het graag simpel, maar wil je thuis toch een chique sfeer creëren met een twist? De combinatie van wit en zilver en de Utopia borden zorgt zeker voor deze uitstraling.


Kerst klassiek

 

Optie 4


Kerst klassiek

Met dit thema creëer je een klassieke kerstsfeer bij je thuis. De Villeroy & Boch serviesset maakt deze tafelzetting compleet.


Walking dinner

 

Optie 5


Walking dinner

Geen uren tafelen, maar een walking dinner met de familie? Zo weet je in ieder geval zeker dat je de 1.5 meter kunt toepassen!


Heeft u vragen betreft bovenstaande opties? Neem dan contact op: