Klantenservice

 
Producten
Wat past er nu beter bij hartje zomer dan lieflijke pasteltinten? Precies! Aangezien de zomer in Nederland vaak van korte duur is, kunnen we er beter optimaal de vruchten van plukken. En dat doen wij Nederlanders dan ook! Een planning vol (buiten-)diners, feesten en festivals staan garant voor een mooie zomer. En hoe kun je die zomerse evenementen nu beter aankleden dan met ons pastelkleurige 'zomertinten' thema?
Achter de schermen

Met de tropische temperaturen van deze week is de zomer officieel van start!
Of je er nu optimaal van geniet of een iets minder grote fan bent, met deze tips wordt de volgende partij een warm welkom.

Producten

Bent u toe aan wat variatie op de dinertafel tijdens uw evenement? Daar is onze nieuwe besteklijn 'Diversity' uitermate geschikt voor!

Met deze nieuwkomer zet u een heuse trend, want deze moderne besteklijn is in vier verschillende kleurstellingen beschikbaar...

Achter de schermen
Afgelopen jaar heeft Servé 25 kaarsjes uit mogen blazen. Uitstekende reden natuurlijk voor een nostalgische terugblik én een goed feestje!
Producten

Met trots mogen wij verkondigen dat binnenkort de Chesterfield meubelen in ons assortiment worden toegevoegd. Ziet u ze al op uw evenement staan?

Achter de schermen

Het is eindelijk zover! Na een lange periode van wachten en hard werken, kunnen we nu toch echt de nieuwe website met u delen.