Klantenservice

 
Producten
We hebben een aantal toffe nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment, die we maar al te graag voor je uitlichten. Lees je mee? Met meer dan 1000 producten in ons assortiment zorgen wij er bij Servé altijd voor dat er voor iedereen een juiste match tussen zit. Of je nu op zoek bent naar meubels, mastiek, verlichting of (keuken)apparatuur, je kunt voor alles bij ons terecht. Omdat wij onze productlijnen zo up to date mogelijk willen houden, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe pareltjes om aan ons aanbod toe te voegen. Er staan dan ook geregeld (internationale) inkoopreizen op onze planning om jou het beste van het beste te kunnen bieden. En laten we tijdens onze afgelopen tripjes nu deze prachtige vondsten zijn tegengekomen…
Achter de schermen
Alle carnavalskostuums hangen weer in de kast en dat kan maar een ding betekenen… het voorjaar staat weer voor de deur! Natuurlijk konden we bij Servé dan ook niet anders dan de voorjaarstrends binnen de wereld van evenementen en catering onder de loep leggen. Leest u mee?
Achter de schermen
Met trots mogen wij bij Servé terugkijken op een enorm succesvol jaar. 2018 was voor ons namelijk een jaar van optimalisatie en groei. In deze blog delen we dan ook graag onze overwinningen én werpen we een blik op wat 2019 ons gaat brengen.
Achter de schermen
Het wordt donkerder buiten, kerstbomen worden opgetuigd en lichtjes worden in de takken gehangen. De kersttijd staat voor de deur! Tafels moeten worden gedekt en wij van Servé doen er alles aan om de dagen voor kerst alle bestellingen op tijd op bestemming te laten aankomen. En als wij zeggen alles, dan bedoelen wij ook echt ALLES.
Achter de schermen
Pakjesavond staat voor de deur en ook wij van Servé kunnen de verjaardag van de Goedheiligman natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Wie zoet is krijgt lekkers en daarom lieten wij dit jaar ons traditionele Sinterklaastaartje voor alweer de 26e keer op rij maken.
Tips & how to's

Afgelopen weekend heeft de herfst zijn intrede officieel gedaan. Hoog tijd om eens te kijken naar de trends in catering voor dit najaar. We lichten er enkele voor je uit, met genoeg inspiratie om ze naar jouw hand te zetten.

Wat we voornamelijk zien binnen de wereld van catering is dat men steeds bewuster bezig is met wat het precies is wat we eten. Dit zorgt er dan ook voor dat alle trends van dit najaar draaien om bewust omgaan met en intens genieten van eten.

Achter de schermen

Wist je dat Servé ook regelmatig goede doelen steunt? Als organisatie vinden wij het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen en te helpen waar we kunnen. 
De afgelopen tijd hebben we weer een aantal goede doelen uitgekozen die wij met plezier hebben gesponsord. Lees je mee?

Producten
Wat past er nu beter bij hartje zomer dan lieflijke pasteltinten? Precies! Aangezien de zomer in Nederland vaak van korte duur is, kunnen we er beter optimaal de vruchten van plukken. En dat doen wij Nederlanders dan ook! Een planning vol (buiten-)diners, feesten en festivals staan garant voor een mooie zomer. En hoe kun je die zomerse evenementen nu beter aankleden dan met ons pastelkleurige 'zomertinten' thema?
Tips & how to's

Met de tropische temperaturen van deze week is de zomer officieel van start!
Of je er nu optimaal van geniet of een iets minder grote fan bent, met deze tips wordt de volgende partij een warm welkom.