• Bereikbaar tijdens event
  • Levering waar u wilt
  • Van A tot Z geregeld
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad

Geschiedenis

Ons verhaal


 

1992 - Oprichting Servé

Het is 1992. Zonder ervaring, maar met een gezonde portie ondernemerszin, start Hilversummer Jan van Rijswijk Servé Verhuurservice. Hij gaat langs bij cateraars in de omgeving en stelt met hen zijn eerste assortiment samen. Een slimme zet. Hij koopt de spullen, regelt een garagebox in Hilversum en levert zijn producten vanuit een oude Opel Kadett en een aanhanger.

1996 - Van garagebox naar loods


Jans bevlogenheid, eerlijkheid, ondernemerschap en enthousiasme blijven niet onopgemerkt: Servé groeit hard. De garagebox maakt al snel plaats voor een loods van 750m2 in Loosdrecht. Op de groei gekocht, dat wel. Maar Jan heeft grote plannen. Hij breidt het assortiment in hoog tempo uit met nieuwe, toonaangevende producten, waarmee hij de aandacht van grote cateraars weet te trekken. Zij weten hun weg naar Servé steeds beter te vinden.

 
 

2006 - Terug naar Hilversum

In 2006 verhuist Servé naar het huidige bedrijfspand aan de Nieuwe Havenweg in Hilversum. Dat biedt met ruim 3000 vierkante meter vloeroppervlak ruimte om nóg verder door te groeien. Het bedrijf maakt naam als leverancier van vernieuwende producten en unieke serviezen die het zelf laat ontwikkelen en produceren. Verrassend genoeg staat ook dit magazijn snel vol. In 2014 komt er dan ook een extra magazijn bij.

2017 - >10.000 meter vloeroppervlak


Eind 2016 koopt Servé wederom extra magazijnruimte aan, dit keer op het bedrijventerrein Havenkwartier in Hilversum. Het bedrijf beslaat nu meer dan 10.000 m2 totaal en er werken meer dan 90 mensen bij Servé. De bevlogenheid van Jan is terug te vinden in iedere medewerker en met elkaar werken zij aan 100 procent tevreden klanten. Iedere dag opnieuw.