Let’s impress.

Wij overtreffen verwachtingen! Dat gaat niet zomaar, daar hebben we een hecht en sterk team voor bij Servé. Dit team zet elke dag dát extra stapje voor onze partners om van elk event een onvergetelijke beleving te maken. Daar worden niet alleen onze partners, hun klanten en gasten blij van, maar wij ook. Daar doen we het tenslotte voor!

Verwachtingen overtreffen - dat doen wij met  Let’s impress.’

Bekijk hoe wij uw verwachtingen willen overtreffen:


Samen 

Het Servé-team zet elke dag dát extra stapje voor onze klanten om van ieder event een onvergetelijke beleving te maken. Wij denken met je mee. Wat zijn de verwachtingen en het doel van jouw klant? Met ons advies op maat kunnen we je helpen met keuzes maken uit ons uitgebreide assortiment!

Neem contact op met onze adviseurs.


Service 

Wij willen ontzorgen! Servé chauffeurs bieden Service+: zij denken proactief mee, zijn probleemoplossend en bezorgen onze producten met een glimlach. Ook bieden wie services die het gebruik van onze producten ondersteunen, zodat je onze producten nog gemakkelijker in gebruik kunt nemen. Zo heeft een selectie van onze producten een QR-code. Je scant de sticker op het apparaat en je wordt meteen doorgelinkt naar een video die je uitlegt hoe het product of apparaat werkt!

 

 

Pat’s Klushoek

Wie is Patrick eigenlijk? Patrick werkt al jaren bij Servé als facilitair medewerker. Hij staat klanten te woord, hij lost storingen op én hij zorgt o.a. dat alle apparatuur blijft werken, zowel intern als extern. Pat’s Klushoek – oftewel, de werkplaats - bestaat echt, maar uiteraard is Patrick niet het enige Servé-teammember wat hier werkt om onze klanten producten van de beste kwaliteit te kunnen bieden.

We hebben ook een handleidingen pagina.


Speciaal 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, unieke producten, zodat ieder event vernieuwend blijft. Kwaliteit is onze belofte. We maken, testen en onderhouden onze producten in de Servé werkplaats.

Met onze producten creëren we een beleving.

In alle stappen van de klantreis ontzorgen we jou als klant en laten we je voelen dat jouw event bij Servé in goede handen is.

Heb je inspiratie nodig om indruk te maken op jouw eigen evenement?
Bekijk onze thema's.

> Bekijk thema's