Klantenservice

  • Bereikbaar tijdens event
  • Levering waar u wilt
  • Van A tot Z geregeld
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad

Onze teams

Met om en nabij 70 werknemers is Servé een hechte, doch snelgroeiende organisatie die overal eigen zicht op heeft. Door de touwtjes zelf in handen te houden en een hechte samenwerking tussen de verschillende teams te realiseren, garandeert Servé een topservice, vanaf het moment van bestellen tot het afleveren/ophalen van de bestelde producten.

De coördinatie tussen de verschillende teams is wat Servé zo succesvol maakt. Er is sprake van een enorme team spirit, zowel binnen de teams onderling als tussen de verschillende afdelingen – directie, sales, transport en support, iedereen werkt op dezelfde lijn. Zo draagt iedere medewerker bij aan het succes van het bedrijf en stralen zij allemaal de Servé-mentaliteit uit.Sales

Uitleg afdeling

Het Servé Sales Team, bestaande uit 9 werknemers, staat bekend om zijn vriendelijkheid en flexibiliteit. Onze adviseurs hebben samen meer dan 50 jaar evenementen ervaring op zak en gaan tot het uiterste om te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. Hun passie voor het helpen creëren van indrukwekkende events uiten zij dan ook door het nauwkeurig controleren/accorderen van de geplaatste bestellingen.

Transport & Planning

Uitleg afdeling

Waar uw bestelling ook terecht moet komen, onze Transport & Planning-afdeling zorgt ervoor dat uw bestelling op tijd arriveert. Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan voor onze werknemers centraal en zij zijn dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u in de weer om uw bestellingen op tijd af te leveren. Met ons nieuwe, opgefriste wagenpark is dat absoluut geen probleem!Administratie & HR

Uitleg afdeling

Met meer dan 26.000 debiteuren op zak is er altijd genoeg te doen voor het Administratie & HR-team binnen Servé. Onze 70 werknemers verstrekken dan ook 19.000 facturen op jaarbasis en werken met plezier aan het onderhouden en updaten van onze administratie. Het is dan ook niet vreemd dat 50% van de personeelsleden met een vast dienstverband al langer dan 10 jaar deel uitmaakt van het Servé-team.

Directie

Uitleg afdeling

De directie van Servé bestaat uit een unieke combinatie van verschillende disciplines. Met hun gebundelde kennis van operationeel, inkoop en financiën kunnen de directieleden niet alleen hoge kwaliteit garanderen, maar ook hun grote dromen voor Servé gaan realiseren. Er is dan ook geen twijfel over mogelijk dat zij dit bedrijf gaan klaarstomen voor de toekomst en het naar een nieuw, hoger level zullen gaan tillen.Support

Uitleg afdeling

Heeft u wat extra hulp nodig bij het op- en afbouwen en van uw evenement? Dan staat ons Support-team voor u klaar. Bijna niets is onmogelijk voor deze klantvriendelijke, hardwerkende medewerkers. Niet alleen kunnen ze u helpen bij het op- en afbouwen, ook kunnen ze u professioneel advies geven over de indeling van uw locatie. Alles om uw evenement tot een succes te maken!

Onderhoud

Uitleg afdeling

Dat Servé de touwtjes zelf in handen heeft, moge duidelijk zijn. De onderhoudsafdeling verzorgt alle items tot in de puntjes, zodat u daar bij uw evenement geen omkijken meer naar hebt. Ook hier doet Servé nét dat stapje extra: van het zelf bouwen van meubelombouwen om de gehuurde meubels efficiënter te kunnen vervoeren tot het zelfstandig professioneel keuren van de elektrische apparaten, niets is te gek voor het onderhoudsteam.Magazijn

Uitleg afdeling

Met het speciaal ingerichte, efficiënte magazijn kunnen onze magazijnmedewerkers u de beste kwaliteit garanderen. Door oplossingsgericht en gefocust te werk te gaan, zorgen zij ervoor dat het klaarzetten van uw bestelling vlekkeloos verloopt. Daarnaast zijn zij stuk voor stuk enthousiast en doortastend te noemen, waardoor u nooit hoeft te twijfelen aan de volledigheid en kwaliteit van uw bestelling.

Marketing & Communicatie

Uitleg afdeling

De ideale klantreis verzorgen en bijdragen aan onvergetelijke evenementen door op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Onze marketing afdeling is continu bezig met het verbeteren van uw ervaring met onze diensten. Om tot vernieuwende concepten te komen wordt gewerkt met de beste bureaus van Nederland en samen deze partijen wordt dagelijkst ingezet om u de beste service te verlenen.