• Bereikbaar tijdens event
  • Levering waar u wilt
  • Van A tot Z geregeld
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad

Servé projectinrichting

Lange termijn huren, dat kan

Wil je een vaste inrichting voor je lobby, vergaderruimtes of je terras? En zou je graag wat vaker variëren met de inrichting van je locatie? We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten om te voldoen aan de groeiende vraag naar het inrichten van locaties voor een langere termijn. We zijn trots aan te kondigen dat we een nieuw label hebben gelanceerd: Servé projectinrichting!


Variatie

Projectinrichting van Servé is een goede oplossing voor wanneer je graag vaker varieert met de inrichting van je locatie. De inrichting die je huurt bij Servé kun je dan eens per een à twee jaar wisselen.

Hotelschool

Recent hebben we de eerste projecten opgeleverd. Eén van de eerste projecten was het inrichten van vier ateliers van de NHL Steden Hotelschool in Leeuwarden, zie hieronder de impressievideo.

 

Hotel Gooiland

Ook hotel Gooiland mocht als een van onze vaste relaties niet ontbreken, op de video hieronder zie je de levering en opbouw van onze spullen door onze Servé-mannen. We hebben 16 ruimten van Gooiland ingericht met Servé meubilair, waaronder hun terras en vergaderruimten.

Geïnteresseerd?


Wij helpen u graag


Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens: