Samen

Samen vooruit

De afgelopen maanden zijn voor iedereen intens geweest, zowel privé als zakelijk. Wij mogen van geluk spreken dat wij jullie deze mail met het onderwerp ‘Let’s continue’ kunnen sturen. Zoals jullie misschien wel gelezen hebben op onze sociale mediakanalen of via de pers, gaan wij opnieuw beginnen met Servé. Een nieuwe start dus; met een klein team. Uiteraard zijn onze kennis, resources en systemen behouden. Op basis hiervan kunnen we weer gaan bouwen. Bouwen we samen?

Bereikbaarheid

Vanaf heden zijn we weer bereikbaar via de telefoon en mail. We zijn bereikbaar van 9:00-17:00 van maandag t/m vrijdag. Voorheen waren de zaterdagen (en soms ook zondagen) werkdagen bij Serve. Gezien de nu nog beperkte aanvragen is Servé vooralsnog in de weekenden gesloten. Wanneer de drukte weer toeneemt, gaan we vanzelfsprekend in de weekenden weer open.

Servé rental & events

Bij een nieuwe start hoort een nieuwe naam. Hierom hebben we besloten de naam van Servé verhuurservice te veranderen naar Servé rental & events. Ook zijn we op de achtergrond bezig met ideeën en ontwikkelingen, zodat we jou in de toekomst nog beter kunnen bedienen. Je kunt uiteraard gewoon rekenen op de oude vertrouwde services van Servé!

Huur een terras

We begrijpen dat er behoefte is aan grotere terrassen voor een langere periode. Het is mogelijk om bij Servé een terras of andere inrichting voor een restaurant, hotel of bar te huren voor een langere periode. Gooiland ging je al voor en richtte haar rooftopbar compleet in met Servé meubilair.

 

Small Events

Naast het huren van complete inrichtingen zijn wij bezig met het ontwikkelen van en ander nieuw concept: Servé Small Events. Onder Small Events vallen bijvoorbeeld een diner, barbecue of feestje, maar dit kan ook een bruiloft zijn. Kijk op onze Small Events pagina voor producten die wij voor dit type bijeenkomst aanraden.

 

Samen veilig

Wij doen er alles aan om ons personeel en onze klanten veilig te houden. Zo komt er bijvoorbeeld bij het afwas- en sorteerproces van ons bestek geen hand aan te pas. Hierdoor heb jij dus schoon, onaangeraakt bestek op je events. Efficiënt en hygiënisch dus! Ook willen wij je zo goed mogelijk faciliteren om de anderhalve meter afstand op events te kunnen realiseren. Wij denken daarom graag met je mee!